Scheepvaartbegeleiding

Bekijk vacatures

Als Scheepvaartbegeleider vorm je samen met de Schipper de bemanning aan boord van de patrouillevaartuigen van Nautische Beheer. Aan boord is de Scheepvaartbegeleider verantwoordelijk voor het begeleiden van het scheepvaartverkeer. Je bent als Scheepvaarbegeleider namens de autoriteiten verantwoordelijk voor een veilige en vlotte doorstroom van de scheepvaart bij werkzaamheden op of langs de vaarweg, bij evenementen of transporten over water. 

SCHEEPVAARTBEGELEIDING

Vanaf één van onze patrouillevaartuigen begeleid je het scheepvaartverkeer en geeft verkeersaanwijzingen. Je werkt daarbij nauw samen met de schipper. Je draagt bij aan een veilige en vlotte doorstroming van de scheepvaart bij werkzaamheden op of langs de vaarweg, evenementen of transporten over water.

SCHIPPER SCHEEPVAARTBEGELEIDING

Je vaart op ons eigen patrouillevaartuig en bent eindverantwoordelijk voor het schip. Je bestuurt het en voert klein onderhoud uit. Je assisteert de scheepvaartbegeleider bij zijn werkzaamheden.

GEZAGVOERDER PATROUILLEVAART

Je houdt toezicht op de scheepvaart en waterkwaliteit en bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering van vaaropdrachten. Deze vertaal je naar werkzaamheden voor de bemanning. Het schip en de bemanning vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Bekijk hieronder de vacatures voor Scheepvaartbegeleiding.

Kom je bij ons werken?

Flexibiliteit

Bij Swets Nautical Services ben je als nautisch specialist verzekerd van een afwisselende baan die aansluit op jouw wensen en voorkeuren

Uitdagend

Op zoek naar een uitdagende carrière? Bekijk onze vacatures om een baan te vinden die bij jou past en laat je CV achter!

Perfect geregeld

Flexibele werktijden + locaties, leuke opdrachtgevers, mogelijkheden tot opleidingen en goede arbeidsvoorwaarden. Alles perfect geregeld!

Neem contact op