Schippers

Bekijk vacatures

Als schipper ben je o.a. verantwoordelijk voor de ladingbehandeling of voor passagiers en voor onderhoud en reparatie van het schip.

Of je bent volledig verantwoordelijk voor de overtocht. Je hebt hierbij een scherp oog voor de veiligheid van zowel de passagiers als de medevaarweggebruikers.

 

VEERPONT SCHIPPER

Je bent volledig verantwoordelijk voor de overtocht van de pont en de passagiers. Je hebt hierbij een scherp oog voor de veiligheid van zowel de passagiers als de medevaarweggebruikers. Als gastheer aan boord ben je uiteraard klantvriendelijk ingesteld.

SCHIPPER SCHEEPVAARTBEGELEIDING

Je vaart op ons eigen patrouillevaartuig en bent eindverantwoordelijk voor het schip. Je bestuurt het en voert klein onderhoud uit. Je assisteert de scheepvaartbegeleider bij zijn werkzaamheden.

KAPITEIN BINNENVAART

Als kapitein heb je de hoogste rang aan boord. Je hebt de eindverantwoordelijkheid over het personeel en de organisatie. Daarnaast handel je ook de ladingbehandeling af en geef je sturing aan onderhoud en reparatie van het schip. Het personeel aan boord vertrouwt jou waardoor de communicatie soepel verloopt.

SCHIPPER BINNENVAART

Als schipper ben je o.a. verantwoordelijk voor de ladingbehandeling en voor onderhoud en reparatie van het binnenvaartschip. Tevens geef je leiding aan de stuurman en matrozen.

Kom je bij ons werken?

Flexibiliteit

Bij Swets Nautical Services ben je als nautisch specialist verzekerd van een afwisselende baan die aansluit op jouw wensen en voorkeuren

Uitdagend

Op zoek naar een uitdagende carrière? Bekijk onze vacatures om een baan te vinden die bij jou past en laat je CV achter!

Perfect geregeld

Flexibele werktijden + locaties, leuke opdrachtgevers, mogelijkheden tot opleidingen en goede arbeidsvoorwaarden. Alles perfect geregeld!

Neem contact op

Onze actuele Schippers vacatures

In het hart van de Betuwe waar alles in het teken staat van bloesem en heerlijk fruit, ligt onze prachtige moderne en energiezuinige veerpont de Pomona. Deze fiets- en voetveer die dagelijks heen en weer vaart tussen Tiel en Wamel is op zoek naar ...