WIE WIJ ZIJN

Swets is de grootste Nautische dienstverlener op het gebied van brug- en sluisbediening, snel personenvervoer over water, veerpontbemanning- en exploitatie, scheepvaartbegeleiding vanaf het water en het leveren van binnenvaartpersoneel.  Wij zijn actief onder de labels Swets Nautical Services, Aqualiner, Ocean’s 500 en Mr. James.

MISSIE

Swets Nautical Services beïnvloedt op haar vakgebieden de nautische markt als een actieve en leidende speler. Swets Nautical Services is een zeer betrouwbare partner, die garanties en continuïteit biedt.

VISIE

FULL-SERVICE

Onze klant wil zich focussen op zijn kerncompetentie. Of dat nou het vervoeren van een lading is, het vlot en veilig laten doorstromen van scheepvaart langs objecten, het vervoeren van reizigers of het uitvoeren van werken op het water. De hierbij behorende uitdagingen op het gebied van personeel en materieel leiden af van het succesvol uitvoeren deze kerncompetentie. Door deze zorg volledig uit handen te nemen, zijn wij een toonaangevend onderdeel binnen de keten.

ZORG VOOR MENSEN

Ons personeel in het veld bepaalt de kwaliteit van ons product. Slechts wanneer wij zorgen voor de juiste arbeidsvoorwaarden, duurzame inzetbaarheid en een hoog veiligheidsniveau, willen mensen voor ons gaan en blijven werken. Door hier stevig op in te zetten, leveren wij blijvend hoge kwaliteit.

VEILIGHEID

Reizigers, passanten van objecten en ons personeel zijn ons zeer dierbaar. Wij werken veilig of wij werken niet!
de voordelen van bij ons werken!

Flexibiliteit

Bij Swets Nautical Services ben je als nautisch specialist verzekerd van een afwisselende baan die aansluit op jouw wensen en voorkeuren

Opleiding

Wij bieden jou een passende opleiding aan om jou van alle kennis te voorzien, die je nodig hebt om de fijne kneepjes van dit mooie vak te leren

Perfect geregeld!

Flexibele werktijden, mooie werkplekken in Nederland, leuke opdrachtgevers en goede arbeidsvoorwaarden. Kortom, alles perfect geregeld!

vacature niet gevonden?

via job alert ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwste vacatures